Pagina's

woensdag 30 december 2015

Princess Castle Dress

Een projectje dat ik al heel lang wou maken, was de Princess Castle van Ottobre.
Het magazine had ik nog niet in mijn bezit, maar gelukkig kun je dat via de site snel bestellen.
Weliswaar in het engels, maar dankzij de lieve dames op naaien voor vriendinnen vond ik al snel de nederlandse werkbeschrijving. Ik ben goed in engels, maar was toch blij met de nederlandse versie, daardoor voelde ik me veel zekerder.

De stof kocht ik enkele maanden geleden bij de Bonte Fabriek, alleen weet ik niet meer goed aan welke stand ... Toen ik het stofje zag wist ik meteen wat het zou gaan worden, enkel nog rode boordstof erbij en we konden eraan beginnen.

Het patroon lag al uitgetekend klaar, dus dat was al een heel werk gespaard.
Verder ging het allemaal best goed, alleen vond ik de biais rond de randen een heel gedoe. Zeker omdat ik hem zelf moest maken, en dat was zo een van die vervelende tijdrovende klusjes die ik niet fijn vind om te doen. Achteraf bleek dat ik rode biais gekocht had, maar dat was ik natuurlijk rats vergeten, loemp!

Maar goed, het kleed zat verbazend snel in elkaar, zonder tegenslagen (alweer) en mijn meisje kon niet wachten om het aan te doen. Ze mocht het dan ook meteen dragen naar de babyborrel waar het Janneke afgegeven werd :) Rode kousen, rode trui en het plaatje was compleet!


Bedankt voor het lezen & tot een volgende keer ! Follow

2 opmerkingen:

 1. Mooi!

  Mogen we ook bestellingen plaatsen? :-D

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je ;-)
   En ja hoor, ik wil best eens iets voor je maken als je dat graag hebt :p

   Verwijderen