Pagina's

donderdag 19 januari 2017

About Sana

Zo, het is maar liefst een half jaar geleden sinds m'n laatste post ... dat kan tellen.
En de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik sinds die tijd ook niet veel meer aan naaien of dingen creëren toegekomen ben. Maar dat heeft wel z'n redenen natuurlijk!

In September ben ik in behandeling gegaan bij een acupuncturist, ik was de afgelopen 4 jaar nml weer heel wat kilootjes bijgekomen en elke poging om dit terug te draaien mislukte.
Via via geraakte ik aan de gegevens van Eddy, de acupuncturist die mensen begeleidt bij het hele afslankingsproces. We gingen samen aan de slag, en ookal ging/gaat het bij mij allemaal niet zo snel als bij vele andere mensen, er staat inmiddels wel 13kg minder op de weegschaal.
Bijkomend voordeel van de sessies bij Eddy, is dat ik nu eindelijk veel beter slaap en minder last heb van al dat EMO eten.

Nu ben ik iemand die een houvast nodig heeft en een duidelijk leidraad, en ik had van Eddy wel de lijst met wat goed en minder goed was om te eten, maar daarmee had ik nog geen recepten in handen wat ervoor zorgde dat ik af en toe eens vlotjes uit de bocht ging ...

Tot ik op een dag toegevoegd werd aan de "nooit meer diëten" groep op facebook. Ik zag regelmatig heerlijk uitziende dingen voorbij komen, maar volgde het eerder vanop een afstand. Met de start van de kerstvakantie besloot ik het eens te testen, en het beviel meteen. Niet veel later kocht ik de 3 boeken tegelijk en de kerstvakantie sloot ik af door naar de SANA dag te gaan in Gent.
Sinds die dag eet ik volledig SANA, dat betekend dat ik mijn " hoofdmaaltijden plan en ook 2 gezonde tussendoortjes, alles klaar gemaakt volgens de gerechten uit de boeken.
Het voelt nu helemaal niet meer aan als diëten, en ik heb een passie voor koken en mooi dresseren ontdekt waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had.

Heb ik resultaat dankzij SANA? Ik zit weer op mijn magische plateau, een punt op de weegschaal waar je niet onder lijkt te geraken en waar je week op week blijft op steken. MAAR in cm's merk ik wel een enorm verschil, broeken worden allemaal te groot en een kleedje dat ik ooit eens kocht in solden onder het motto "ooit zal t wel eens passen" maar dat nog nooit paste zit nu als gegoten.
Bovendien heb ik nu eindelijk terug tonnen energie, ik heb geen dipjes meer en merk dat ik me veel vrolijker en sterker voel dan voorheen.
Minpunt voor mezelf ? Ik krijg mijn weekends niet onder controle, we hebben er al enkele drukke feest weekends opzitten en jah ... de cava en de nachtelijke snacks zijn daar een vast onderdeel van.
Vandaar misschien ook dat ik op dat plateau blijf steken :D

Ik wil jullie zeker een voor en na foto (voorlopig) niet ontzeggen:Goed, ik kan alleen maar besluiten dat ik echt gelukkig ben met deze gezondere levenswijze, met simpele en snel te bereiden gerechten, zonder dat ik dag in dag uit rauwkost moet eten.
Aangezien foto's meer zeggen dan woorden, zet ik graag mijn creaties van de afgelopen weken voor u even op een rijtje!


Quinoa met honingtomaatjes NMD 2 blz 127


Vanille havermout wafels NMD 3 blz 75


Speltwraps NMD 3 blz 121


Kip met ananas uit de oven NMD 2 blz 161


Home made cruesli met vers fruit NMD 3 blz 66


Spaghetti courgetti met scampi NMD 2


Homemade Granola met fruit NMD 1


Homemade Granola met fruit NMD 1


Witloof in hespenrolletjes à la Sana NMD 3 blz 159


Puntpaprika met Mozzarella NMD 1 blz 176


Home made granola met vers fruitHomemade Granola met vers fruit


Homemade granola met vers fruit


Stoemp van Boerekool NMD 3 blz 156


Salade van mozzarella 


Appel Mozzarella toastjes met snijbonenHavermout rozijnenbroodjes, gemaakt als koekjes
Havermout pistolets 


Stoemp van boerekool


Spaghetti courgetti met pesto NMD 3 blz 138


Home made Granola met vers fruit


Salade met zalm NMD 3 blz 126


Spaghetti courgetti met paprikasaus en Berloumi NMD 3


Home made Granola met vers fruit


Tikka Masala 


Bloemkoolpizza met Mozzarella, hesp en kaas


Auberginetorentjes


Homemade Granola met gebakken appeltjes


Homemade Granola met vers fruit


Homemade granola met vers fruit


Homemade Granola met vers fruit


Salade met tuinbonen NMD 3 blz 125


Mijn SANA hoekje in de keuken


Bedankt voor het lezen & tot een volgende keer ! Follow

1 opmerking:

  1. Wauw zo lekker kan ook niet wachten om er weer aan te beginnen,24 kilo eraf die eraf blijven ,maar moet inderdaad ook nog meer afwisselen,om nog een paar extra kilo s kwijt te raken ,die ik er nu niet meer af krijg.

    BeantwoordenVerwijderen